Välkommen till Dunderbo Ljus & Hantverk


 - en mysig hantverksbod på landet med lokalt hantverk

Kalender

Bilder från skördemarknad vid Dunderbo Ljus och Hantverk

Butiken är öppen varje lördag 10-16 samt de dagar jag är hemma,
ring och fråga om ni vill komma över eller har frågor!

VÅR & SOMMAR 2024

Vi har öppet varje lördag kl. 10-16. Vi har ofta extraöppet under sommaren, ring om ni vill komma förbi - 073-6577906 - eller håll koll på Öppetskylten vid Väg70.

Ring gärna och  kolla om vi är hemma om ni har vägarna förbi, eller håll utkik efter Öppetskylten vid RV 70.

EVENT MED FJÄRDHUNDRALAND

Under året håller Fjärdhundraland i flera 'rundor', då man kan åka runt på landsbygden i Fjärdhundraland och besöka olika aktörer under en och samma helg. Dunderbo Ljus & Hantverk är med i dessa rundor:


REBUSRUNDAN
Lördag- söndag
4-5 maj , 2024 kl 10-16

Rebusrundan är en lättsam och rolig rebustävling där du kan vinna en del av det bästa Fjärdhundraland har att erbjuda! Över 60 platser finns med och har öppet just idag, varje plats finns det en rebus och du kan vara med och vinna fina priser. Gör ett besök och handla, ät & fika, upplev vår sköna landsbygd. Mer info här. I Dunderbo serverar vi korv med bröd och hembakt fika!


LOPPISRUNDAN
Lördag- söndag
6-7 juli, 2024 kl 10-16

Loppisrundan i Fjärdhundraland är loppishelgen med massor av loppisar på många olika platser i området. I Dunderbo finns över 10 olika utställare, så passa på att komma och fynda! I Dunderbo serverar vi korv med bröd och hembakt fika!


MAT & MÄNNISKOR
Lördag
21 September, 2024 kl 10-16

Det här är matrundan där besökarna åker runt mellan matproducenter och matställen i Fjärdhundraland. På varje ställe finns en smakportion att köpa – det blir som en avsmakningsmeny med Fjärdhundralands alla smaker. I Dunderbo består vår smaktallrik av flera sorters hembakt fika bakade på byns egna honung. 


KREATIVA RUNDAN
Lördag & söndag
19 - 20 Oktober, 2024 kl 10-16
Under denna helg får ni möjlighet att besöka besöka verkstäder och se hur föremål blir till och hos några av deltagarna kan ni till och med prova på själva. I Dunderbo får ni se hur ljusstöpning går till, och även vara med och prova på att doppa ljus. En rolig 'prova på'-helg i Fjärdhundraland. 
Håll koll på hemsidan eller facebook för uppdateringar