Välkommen till Dunderbo Ljus & Hantverk


 - en mysig hantverksbod på landet med lokalt hantverk

Kalender

Bilder från skördemarknad vid Dunderbo Ljus och Hantverk

Butiken är öppen varje lördag 10-16 samt de dagar jag är hemma,
ring och fråga om ni vill komma över eller har frågor!SOMMAR 2019

Under våren och sommaren har vi öppet som vanligt varje lördag, kl. 10-16 men även när vi är hemma om dagarna. Vi har ofta extraöppet under sommaren, ring om ni vill komma förbi eller håll koll på Öppetskylten vid Väg70.

LOPPISRUNDAN
Lördag - Söndag
6-7 Juli, 2019. kl. 11-17
Dunderbo Ljus & Hantverk + Fjärdhundraland

Under loppisrundan i Fjärdhundraland  samlas många säljare på olika platser och lockar till årets bästa loppisupplevelse längs småvägarna. Loppisrundan är en runda för dig som letar de gömda skatterna, prylar som har det lilla extra, men också för dig som gillar återbruk och återanvändning. Hos oss i Dunderbo kommer vi ha flera olika utställare och bord!

REBUSRUNDAN
Söndagarna
4 Augusti kl. 11-17
11 Augusti 2019. kl. 11-17
Dunderbo Ljus & Hantverk + Fjärdhundraland

Rebusrundan bjuder in dig, familjen och vännerna till en utflykt i Fjärdhundraland. Två söndagar i augusti är det extra mycket öppet på besöksmål och verksamheter–och alla bjuder bjuder på lite extra! Gör ett besök och lös rebusar, handla, tävla, ät & fika, upplev vår sköna landsbygd. I Dunderbo har vi så klart en rebus att lösa! Mer info på fjardhundraland.se/rebusrundan

MAT & MÄNNISKOR
Söndag
22 September
Dunderbo Ljus & Hantverk + Fjärdhundraland

Mat & människor är Fjärdhundralands matrunda, där du åker de vackra småvägarna från plats till plats, smakar maten – och möter människorna bakom den. I år är inte mindre än nitton olika företag med. På varje destination finns ett eller flera smakprover, smårätter som lagats av egna råvaror, för 40 kr. Dessa finns samlade på menyn. Massor av härlig lokalproducerad mat finns också att köpa såklart!

Bjud gärna med nära och kära, grannar och vänner! 


Ring gärna och  kolla om vi är hemma om ni har vägarna förbi, eller håll utkik efter Öppetskylten vid RV 70.


Håll koll på hemsidan eller facebook för uppdateringar