Välkommen till Dunderbo Ljus & Hantverk


 - en mysig hantverksbod på landet med lokalt hantverk

maj 10, 2016

Sommarboden är Öppen!


Slå dig ner ett slag och njut i min sommarbod.
Ni har väl inte missat att sommarboden öppnat för säsongen? Sommarboden är den del av boden som jag enbart har öppet under sommarhalvåret. Detta betyder att det nu finns ännu mer att titta på i min kära hantverksbod och att du nu har ännu fler anledningar att komma upp och ha en skön eftermiddag i Dunderbo.Ny utställare för i sommar är keramikern Mac Johansson.
Jag har öppet varje Lördag 10-16 precis som vanligt. Dessutom har vi under sommaren ofta utökade öppettider. Håll utkik efter "Öppet"-skylten  nere vid vägen eller följ mig på Facebook "Dunderbo Ljus och Hantverk"  (Klicka på texten för att komma till Facebook-sidan.) för löpande uppdateringar om öppettider, nytt hantverk, event mm.
                                         Vi ses i sommar!          Utställning av löpare.                     Hantverk från Sme'n i Frösthult.

Gå Krigsstigen i Dunderbo och upplev svensk historia på lokal nivå.

Utställning av mina trasmattor hela sommaren.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar